Contact

Bezoekadres:
H2H Notaris
Paradijslaan 40b
5611 KP Eindhoven

Postadres:
H2H Notaris
Postbus 2059
5600 CB Eindhoven

Tel: 040 - 30 30 690
Fax: 040 - 30 30 699
mailOndernemers

Home > Ondernemers

H2H Notaris is gespecialiseerd op het gebied van ondernemingsrecht; wij hebben zeer ruime ervaring met het adviseren van alle soorten ondernemers en ondernemingen. Van de (kleine) MKB ondernemer tot de grotere (internationale) ondernemingen. Adviseren doen wij bij de start van uw onderneming, bij de groei van uw onderneming en bij de overdracht van uw onderneming. Bij alle processen begeleiden wij u in samenspraak met uw andere adviseurs.

Het is van belang dat de afspraken regelmatig worden aangepast aan de wijzigingen in uw onderneming. Bij de start van uw onderneming spelen andere aspecten een rol dan wanneer u een groei heeft doorgemaakt, een samenwerking aangaat, en bijvoorbeeld meerdere werknemers in dienst heeft.

Maar vergeet als ondernemer ook niet uw privé-situatie!

Uit onderzoek is gebleken dat één op de drie ondernemers geen testament heeft; de helft van de getrouwde ondernemers heeft geen huwelijkse voorwaarden en vier op de tien ongetrouwd samenwonende ondernemers heeft geen samenlevingscontract. Ook als deze stukken wel zijn opgesteld, blijken ze vaak verouderd en niet optimaal aan te sluiten op de ondernemingssituatie. Wat gebeurt er met uw onderneming bij echtscheiding of als u plotseling komt te overlijden? Als er iets mis gaat heeft dat vaak ongewenst ook gevolgen voor de onderneming.

Bent u als ondernemer wel optimaal voorbereid op de toekomst? Biedt de flex BV voordelen? Is het verstandig om een Stichting Administratiekantoor (STAK) te overwegen? Wanneer is een goed moment om aan bedrijfsopvolging te gaan denken?

Regel als ondernemer uw toekomst goed, zowel zakelijk als privé.

H2H denkt met u mee. Wij maken graag een afspraak met u als u contact met ons opneemt.